Hirdetéseink – Húsvétvasárnap

2024.03.31.

 1. Április 1-jén, Húsvéthétfőn a Kerektemplomban 9 órakor, a Belvárosi templomban pedig 10.30-kor lesz szentmise.
 2. Április 4-én, csütörtökön 19-21 óráig szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
 3. Április 6-án, szombaton 17 órától Mária imádság lesz a Kerektemplomban. Mindenkit szeretettel várunk!
 4. Szintén április 6-án, szombaton gyalogos zarándoklatot szerveznek a gyermekre vágyó házaspároknak Pilisszentkeresztről Esztergomba, amelynek a záró szentmiséje 18 órakor lesz a Kerektemplomban. Részletek a plakáton olvashatóak.
 5. Április 7-én, vasárnap 15 órakor szeretettel hívunk és várunk mindenkit keresztúti imádságra a Belvárosi Kálváriára. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál.
 6. Megjelent egyházközségi újságunk, az Élő Sziget márciusi és hitéleti kiadványunk, a Plébániai füzetek 44. száma. Mindkettő elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető honlapunkról is.
 7. Már előre hirdetjük, hogy április 8-án, hétfőn, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén 17 órakor indul hagyományos zarándoklatunk a Bakócz kápolnába, majd 18 órakor ünnepélyes szentmise lesz a Bazilikában, amelynek keretében idén is megtartjuk a lelki örökbefogadás szertartását. Mindenkit szeretettel várunk!
 8. Azt is előre hirdetjük, hogy április 19-én húsvéti locsolóbált tartunk. Részletek elolvashatóak a plakáton!

Szent Anna templomban:

 • Április 2-4-ig, keddtől csütörtökig a szentmisék elmaradnak.
 • Április 4-én, csütörtökön 16 órakor tartja a Rózsafüzér társulat a következő titokcseréjét a templomban.

A Szent Péter és Pál templomban:

 • Április 2-5-ig, keddtől péntekig a szentmisék elmaradnak.