Hiretéseink – Évközi VI. vasárnap

2024.02.11.

  1. Február 13-án, kedden este 6 órakor imaóra lesz a Mindszenty Iskola Aulájában. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Február 14-én, Hamvazószerdán a Kerektemplomban 18 órakor, a Belvárosi templomban 19 órakor kezdődik majd az ünnepélyes, hamvazással egybekötött szentmise.
  3. „Menedék – a hétköznapokban is” címmel szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, február 15-én, csütörtökön az igeliturgia után 19.30-20.30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Február 17-én, szombaton 16 órakor Mészáros János Elek magánénekes lesz a vendégünk a Kerektemplomban. Műsorát hazafias dalok és versek alkotják. Részletek a plakátunkon olvashatóak, amit a hirdetőtáblánkra, honlapunkra és facebook oldalunkra is feltettünk. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
  5. Nagyböjt minden vasárnapján, így már február 18-án is, keresztutat imádkozunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  6. A Házasság hete keretében kötetlen beszélgetés lesz a működő házasság mozgatórugóiról a Kapcsolatok házában, február 12-én 18 órakor, a Főszékesegyházi plébánia házaspárjainak szervezésében.

Szent Anna templomban:

  • Február 12-16-ig, hétfőtől péntekig – hamvazószerda kivételével – a szentmisék elmaradnak!
  • Február 16-án, pénteken este fél 6-tól keresztút lesz a templomban, amelyet családos közösségünk fog vezetni. Mindenkit szeretettel várunk!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi, csendes szentmiséket és az igeliturgiát a téli kápolnában tartjuk.
  • Február 16-án, pénteken este fél 7-től keresztút lesz a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!