Hirdetéseink – Évközi V. vasárnap

2024.01.05.

  1. Február 4-én, most vasárnap 15 órakor keresztutat imádkozunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  2. Február 6-án van a Belvárosi templom szentségimádási napja, ezen a napon, kedden 15 órától lehet majd imádkozni a Szentségi Jézus jelenlétében a téli kápolnában, egészen a 19 órai szentmise kezdetéig. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Február 10-én, szombaton szentségimádás lesz a Belvárosi templom téli kápolnájában 13-22 óráig. 15 órai kezdettel a beteglátogatók vezetik az imádságot, 16 órától gyerekszentségimádás is lesz, majd 21 pedig dicsőítés keretében imádjuk az Úr Jézust! Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Megjelent egyházközségünk hitéleti kiadványa, a Plébániai füzetek februári száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető IDE KATTINTVA.
  5. Már előre hirdetjük, hogy nagyböjt kezdetén egy szép koncertre hívjuk a kedves testvéreket. Február 17-én, szombaton 16 órakor Mészáros János Elek magánénekes lesz a vendégünk a Kerektemplomban. Műsorát hazafias dalok és versek alkotják. Részletek a plakátunkon olvashatóak, amit a hirdetőtáblánkra, honlapunkra és facebook oldalunkra is feltettünk. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
  6. A Házasság hete keretében kötetlen beszélgetés lesz a működő házasság mozgatórugóiról a Kapcsolatok házában, február 12-én 18 órakor, a Főszékesegyházi plébánia házaspárjainak szervezésében.

Szent Anna templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket az iskola kápolnájában tartjuk.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket és az igeliturgiát a téli kápolnában tartjuk.