Hirdetéseink – Évközi II. vasárnap

2024.01.14.

  1. Január 14-én, most vasárnap dr. Fábry Kornél esztergom-budapesti segédpüspök atya ünnepélyes szentmisét mutat be a Kerektemplomban 11 órakor, majd ezt követően 12.20-kor megáldja a felújított Kálvária kápolnát. Mindenkit szeretettel várunk mindkét szertartásra!
  2. Január 16-án, kedden este 6 órakor Imaóra lesz a Mindszenty Iskola Aulájában. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Menedék – a hétköznapokban is” címmel szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, január 18-án, csütörtökön az igeliturgia után 19.30-20.30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Január 21-én, Isten Igéjének vasárnapján a szentmisék után szívesen megáldjuk mindazok Szentírását, akik azt magukkal hozzák!
  5. Már előre hirdetjük, hogy január 22-én kezdődik meg az ökumenikus imahét itt Esztergomban. A részletes program már elolvasható a faliújságon és facebook oldalunkon is.
  6. Vízkereszttel megkezdődnek a házszentelések. Akik szeretnék, hogy elmenjünk megáldani házukat, lakásukat, jelentkezzenek a sekrestyében!

Szent Anna templomban:

  • Január 15-én és 16-án, hétfőn és kedden a szentmisék elmaradnak!
  • Január 21-én, vasárnap a 9 órai szentmise után ministránspróba lesz. Szeretettel várjuk azokat is, akik még nem ministráltak, de szeretnének!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket és az igeliturgiát a téli kápolnában tartjuk.