Hirdetéseink – Urunk megkeresztelkedése

2024.01.07.

  1. Január 7-én, most vasárnap 15 órakor keresztutat tartunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  2. Január 13-án, szombaton szentségimádás lesz a Belvárosi templom téli kápolnájában 13-22 óráig. 15 órai kezdettel a beteglátogatók vezetik az imádságot, 16 órától gyerekszentségimádás is lesz, majd 21 pedig dicsőítés keretében imádjuk az Úr Jézust! Szeretettel várunk mindenkit!
  3. Január 14-én, vasárnap dr. Fábry Kornél esztergom-budapesti segédpüspök atya ünnepélyes szentmisét mutat be a Kerektemplomban 11 órakor, majd ezt követően 12.20-kor megáldja a felújított Kálvária kápolnát. Mindenkit szeretettel várunk mindkét szertartásra!
  4. Megjelent egyházközségünk hitéleti kiadványa, a plébániai füzetek januári száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető IDE KATTINTVA.
  5. Vízkereszttel megkezdődnek a házszentelések. Akik szeretnék, hogy elmenjünk megáldani házukat, lakásukat, jelentkezzenek a sekrestyében!
  6. Már lehet szentmisét kérni a 2024-es évre is. Ne felejtsük el, hogy szentmisét nem csak elhunytakért, hanem élőkért és más jó szándékra is fel lehet ajánlani. A szándékokat mindkét templomban a liturgiák előtt-után a sekrestyében lehet egyeztetni, továbbá a Kerektemplom  szentmiséire irodaidőben a plébánián (személyesen, telefonon vagy e-mailben) is.

Szent Anna templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket a Mindszenty Iskola kápolnájában tartjuk.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Január 8-tól a hétköznapi szentmiséket és az igeliturgiát a téli kápolnában tartjuk.