HIRDETÉSEINK – SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA

2023.12.31.

  1. Január 1-jén, hétfőn, Szűz Mária, Isten Anyjának főünnepén a Belvárosi templomban 10.30-kor, a Kerektemplomban 11 és 18 órakor lesz szentmise. Ez a nap PARANCSOLT ÜNNEP!
  2. Január 2-5-ig, keddtől péntekig a Kerektemplomban a szentmisék és az elsőpénteki szentségimádás elmaradnak!
  3. Január 4-én, csütörtökön Menedék – a hétköznapokban is mottóval szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban az igeliturgia után, 19.30-20.30 között. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Január 6-án, Vízkeresztkor a Kerektemplomban 18 órakor, a Belvárosi templomban pedig 19 órakor lesz az ünnepélyes szentmise. Ez a nap is PARANCSOLT ÜNNEP!
  5. Január 7-én, vasárnap 15 órakor keresztutat tartunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  6. Aki idei egyházi adóját még nem rendezte, megteheti az a szentmisék után a sekrestyében vagy átutalással is. Mindenki hozzájárulását Isten fizesse meg!
  7. Már lehet szentmisét kérni a 2024-es évre is. Ne felejtsük el, hogy szentmisét nem csak elhunytakért, hanem élőkért és más jó szándékra is fel lehet ajánlani. A szándékokat mindkét templomban a liturgiák előtt-után a sekrestyében lehet egyeztetni, továbbá a Kerektemplom  szentmiséire irodaidőben a plébánián (személyesen, telefonon vagy e-mailben) is.

Szent Anna templomban:

  • Január 4-én, csütörtökön 17.30-kor tartja a Rózsafüzér-társulat a titokcseréjét a templomban.
  • Január 6-án, szombaton 17 órakor Mária imádság lesz a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!