HIRDETÉSEINK – Krisztus, a mindenség királya

2023.11.26.

 1. Adventi vásárt tartunk a Rudnay téri plébánia udvarán, a pontos időpontok a plakáton olvashatóak. A vásárból befolyt összeggel a plébániát támogatjuk.
 2. December 2-án, szombaton 17 órakor Mária imádság lesz a Kerektemplomban.
 3. Adventi gyertyagyújtás lesz a Széchenyi téren az advent vasárnapjait megelőző szombatokon. Az első gyertyát december 2-án 17 órakor gyújtjuk meg.
 4. December 3-án, vasárnap 15 órakor keresztutat imádkozunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál.
 5. December 3-án, vasárnap a szentmisék után szívesen megáldjuk azok adventi koszorúját, akik ezt kérik.
 6. Idén adventben is lesz tartós élelmiszer gyűjtés templomainkban december 3-tól, advent első vasárnapjától egy héten át. Az adományokat mindkét templomban a Mária oltárnál lehet elhelyezni a december 10-i, vasárnapi szentmisék végéig. Mindenki adományát Isten fizesse meg!
 7. A Kálvária kápolna színes üvegablakainak felújítására gyűjti a támogatásokat testületi alelnökünk, Nyitrai László, amelyet neki személyesen, vagy az irodában, sekrestyében adhatunk át. Részleteket az Élő Sziget novemberi különszámában olvashatunk. Letölthető IDE KATTINTVA.
 8. Aki idei egyházi adóját még nem rendezte, megteheti az a szentmisék után a sekrestyében, ügyeleti időben az irodában, vagy átutalással is. Mindenki hozzájárulását Isten fizesse meg!
 9. Már előre hirdetjük, hogy decemberben a plébánia irodája csak hétfőnként tart ügyeletet, a csütörtöki irodai félfogadás elmarad!

Szent Anna templomban:

 • December 1-jén, elsőpénteken 16-18 óráig lesz szentségimádás a Mindszenty Iskola kápolnájában.
 • December 2-án, szombaton délután 3 órakor Nyugdíjas közösségi alkalom lesz a plébánián. Minden tagot szeretettel várunk!
 • December 3-án, vasárnap 11 órakor Szent Anna könnyei szentmise lesz, amelyre az imaszándékokat a kitett gyűjtőládába lehet bedoni.

A Szent Péter és Pál templomban:

 • A Belvárosi templomban adventben nem lesz szombatonként esti mise, ezért már december 2-án, szombaton is elmarad a szentmise.
 • Továbbra is szeretettel fogadjuk az orgonára adott adományokat. Mindenki segítségét Isten fizesse meg!