HIRDETÉSEINK – ÉVKÖZI XXXI. VASÁRNAP

2023.11.05.

  1. November 5-én, most vasárnap 15 órakor keresztutat imádkozunk a Belvárosi Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  2. Az idei évben a Belvárosi templomban a téli időszakban is megmarad az esti szentmisék és igeliturgiák 19 órai időpontja.
  3. November 8-án, szerdán a Belvárosi templomban a szentmise elmarad!
  4. November 11-én, szombaton szentségimádás lesz, 13 órától a Belvárosi templomban az esti szentmise kezdetéig, majd a szentmise után egészen 22 óráig, amelyen első sorban a világ békéjéért imádkozunk! A délután folyamán a csendes imádságon kívül vezetett szentségimádás is lesz: 3-tól 4-ig a beteglátogatók vezetik az imádságot, 4 órától gyerekszentségimádás lesz, 21 órától pedig dicsőítés keretében imádjuk az Úr Jézust! Szeretettel várunk mindenkit!
  5. „Menedék – a hétköznapokban is” mottóval szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, november 16-án, két hét múlva csütörtökön az Igeliturgia után. Mindenkit szeretettel várunk!
  6. Megjelent egyházközségünk hitéleti kiadványa, a Plébániai füzetek 39. száma, letölthető IDE KATTINTVA.

A Szent Anna templomban:

  • A „Generációk imakapcsolata” záró eseménye november 12-én, vasárnap 16 órakor lesz a Mindszenty aulában. Kérünk minden érintettet, aki részt vett ebben, hogy jöjjön el erre a programunkra.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Továbbra is szeretettel fogadjuk az orgonára adott adományokat. Mindenki segítségét Isten fizesse meg!