HIRDETÉSEINK – ÉVKÖZI XXIX. VASÁRNAP

2023.10.22.

  1. Október a Szűzanya hónapja, ezért minden hétköznapi szentmise és igeliturgia előtt fél órával elimádkozzuk a Rózsafüzért.
  2. Megjelent egyházközségi újságunk, az Élő Sziget októberi száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető IDE KATTINTVA is.
  3. „Menedék – a hétköznapokban is” mottóval szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, kivételesen pénteki napon, november 3-án, az esti szentmise után, 19.45-21.00-ig, közben gyóntatás is lesz. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Október 27-én, pénteken 17 órakor tartjuk a hagyományos terménybetakarítási hálaadó szentmisét a Rozália kápolnában! A szentmise előtt elimádkozzuk a Rózsafüzért is. Ezen a napon templomainkban nem lesz szentmise!
  5. Koszorúárusítás van a Kerektemplom előtt, Halottak napjára készülve október 21-22-én, most hétvégén és 28-29-én, a szombati és vasárnapi szentmisék előtt és után.
  6. A Mindenszenteki és Halottak napi ünnepi miserend más megtekinthető a faliújságon és IDE KATTINTVA is.
  7. Aki még nem jelentkezett a Belvárosi templom kriptájában lévő sírhelyekkel kapcsolatos adategyeztetésre, azokat szeretettel várjuk november 1-jén, 10-13 óráig a Belvárosi templom téli kápolnájában, valamint ugyanitt lesz lehetőség sírhely hosszabbításra, új sírhely megváltására, továbbá temetkezési tanácsadásra is.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Továbbra is szeretettel fogadjuk az orgonára adott adományokat. Mindenki segítségét Isten fizesse meg!