HIRDETÉSEINK – ÉVKÖZI XXVI. VASÁRNAP

2023. október 01.

  1. Október 1-jén, most vasárnap 15 órakor keresztút lesz a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Október 2-4-ig, hétfőtől szerdáig a Belvárosi templomban a szentmisék elmaradnak!
  3. Október 2-5-ig, hétfőtől csütörtökig a Kerektemplomban a szentmisék elmaradnak!
  4. „Menedék – a hétköznapokban is” mottóval szentségimádás, dicsőítés lesz a csütörtöki igeliturgia után, 19.30-20.30-ig a Belvárosi templomban október 5-én, ill. két héttel később, 19-én is. Mindenkit szeretettel várunk!
  5. A Szent Anna templomban 2021 januártól folyamatosan tartott elsőszombati imádság októberi alkalma 7-én, szombaton 17 órakor lesz. Ez alkalommal a Kerektemplom énekkara Mária énekekkel, kórusművekkel, gitáros énekekkel köszönti Szűzanyánkat. Szeretettel hívjuk és várjuk híveinket erre a különleges imaalkalomra, tehát 7-én, szombaton, 17 órakor a Kerektemplomba.
  6. Október a Szűzanya hónapja, ezért minden hétköznapi szentmise és igeliturgia előtt fél órával elimádkozzuk a Rózsafüzért.
  7. Megjelent egyházközségünk hitéleti kiadványa, a Plébániai füzetek októberi száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető honlapunkról is IDE KATTINTVA.

A Szent Anna templomban:

  • Október 5-én, csütörtökön 17.30-kor tartja a Rózsafüzér társulat a titokcseréjét a templomban. Minden tagot szeretettel várunk!
  • Október 8-án, szombaton 15 órakor Nyugdíjas közösségi alkalom lesz a Mindszenty Iskola Aulájában, amelyen az iskolás gyermekek köszöntik majd a tagokat Idősek Napja alkalmából. Minden tagot szeretettel várunk!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Mivel az orgona javítására kitett persely összetört, új perselyt most nem helyezünk ki, azonban a gyűjtést továbbra is folytatjuk, az adományokat a sekrestyében lehet átadni a szentmisék előtt-után, vagy akár a plébánia irodájában is, ügyeleti időben. Mindenki adományát Isten fizesse meg.