Heti Hirdetés

Évközi IV. vasárnap
2023. január 29.

>>Adategyeztetés a Belvárosi templom kriptájában lévő sírokkal kapcsolatban>>

 1. Adategyeztetésre várjuk mindazokat a testvéreket, akiknek a Belvárosi templom kriptájában van megváltott sírhelyük, de erről megállapodásuk, szerződésük nincsen. Részletek IDE KATTINTVA.
 2. Ma fejeződik be a tartós-élelmiszer gyűjtés templomainkban, a plébánia területén élő rászorulók részére. Az adományokat a vasárnapi szentmisék végéig lehet elhelyezni, mindkét templomban a Mária oltárnál. Mindenkit adományát Isten fizesse meg!
 3. Február 2-án, csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a Belvárosi templomban 17 órakor, a Kerektemplomban 18 órakor lesz ünnepélyes, gyertyaszenteléssel egybekötött szentmise. Kérjük, hogy gyertyát mindenki hozzon magával!
 4. Február 5-én, vasárnap 15 órakor Keresztút lesz a Belvárosi kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
 5. Vízkereszttel megkezdődött a házszentelések időszaka. Akik szeretnék, hogy elmenjünk megáldani házukat, lakásukat, azok jelentkezzenek a sekrestyében.
 6. Február 17-én, pénteken lesz egyházközségünk farsangi bálja a Mindszenty Iskola sportcsarnokában. Lesz élő zene, előadások, tombola és sok színes program. Részletek a plakáton, IDE KATTINTVA!
 7. Lourdes-i kilenced lesz a Ferences templomban február 3-11-ig 16.30-kor. Mindenkit szeretettel várnak!

A Szent Anna templomban:

 • A hétköznapi szentmiséket a Mindszenty Iskola kápolnájában tartjuk.
 • Február 2-án,csütörtökön délután fél 6-kor tartja a Rózsafüzér-társulat a hagyományos titokcseréjét a templomban. Mindenkit szeretettel várunk!
 • Február 3-án, első pénteken 16 órától Szentségimádás lesz a Mindszenty Iskola kápolnájában.
 • Február 4-én, szombaton 17 órakor Mária imádságra hívunk és várunk mindenkit szeretettel!
 • Kísérleti jelleggel bankkártyás terminál lett elhelyezve a Betlehemnél, amellyel a templomnak szánt egyéni adományainkat intézhetjük egyszerűbben, kényelmesebben. Mindenki adományát Isten fizesse meg!

A Szent Péter és Pál templomban:

 • A hétköznapi szentmiséket a tanácsteremben tartjuk.