Heti Hirdetés

Évközi XXVII. vasárnap 
2022. október 02.

 1. Az idei évben felnőttek részére is indul szentségelőkészítő, tehát mindazok részére, akik felnőttként szeretnének keresztelkedni, elsőáldozni és/vagy bérmálkozni.
  Az előkészítő alkalmak várhatóan októberben indulnak majd. Részletek és jelentkezés IDE KATTINTVA.!
 2. Október 2-án, most vasárnap 15 órakor Keresztút lesz a Belvárosi Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
 3. Az óvodákban is elkezdődtek a hittanos foglalkozások, jelentkezni lehet a csoportvezető óvónőknél.
 4. Október a Szűzanya hónapja, ezért minden hétköznap – mindkét templomban – a szentmise, ill. igeliturgia előtt fél órával Rózsafüzért imádkozunk. Mindenkit szeretettel várunk!
 5. Megjelent Megjelent egyházközségünk hitéleti kiadványa, a Plébániai füzetek októberi száma, elvihető az újságos asztalról vagy letölthető IDE KATTINTVA..
 6. Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a Szent Péter és Pál templom kriptájának újabb urnafalaiban még van lehetőség szimpla vagy dupla urnafülkét váltani. Jó lehetőség ez arra, hogy akár saját, akár szeretteink végső nyughelyéről idejében gondoskodjunk, és megszentelt helyen, egy templom kriptájában leljenek békére. Üdvös az oltár közelében nyugodni, ahol a holtak csendjét nem csak a gyászolók saját imája, hanem a szentmisék közös ünneplése is megszenteli!

A Szent Anna templomban:

 1. A hétköznapi szentmiséket a Mindszenty Iskola kápolnájában tartjuk!
 2. Október 6-án csütörtökön délután fél 6-kor tartja a Rózsafüzér-társulat a szokásos titokcseréjét a templomban.
 3. Október 7-e elsőpéntek. Ezen a napon délután 14 órától lehet majd imádkozni a Szentségi Jézus jelenlétében a Mindszenty Iskola kápolnájában, egészen a 18 órai szentmise kezdetéig. Erre az alkalomra is fel lehet iratkozni, a templom végében kitett papíron, amennyiben valaki szívesen vállalja fél órára az Oltáriszentség őrzését! Szeretettel várunk mindenkit!

A Szent Péter és Pál templomban:

 1. Október 8-án szombaton délután 13 órától Szentségimádás lesz a templomban, egészen a 19 órai szentmise kezdetéig, majd a szentmisét követően 22 óráig lehet még imádkozni a Szentségi Jézus jelenlétében. Mindenkit szeretettel várunk!