Heti Hirdetés

Évközi II. vasárnap

2022. január 16.

1.Január 1721-ig, hétfőtől-péntekig a Belvárosi templomban szentmisék és az igeliturgia elmaradnak!
2.Január 17-én, hétfőn a Kerektemplomban a szentmise elmarad!
3.Január 17-én, hétfőn kezdődik az ökumenikus imahét Esztergomban. Az első alkalom 18 órakor kezdődik majd az Evangélikus templomban, ahol Tóth Imre, a bazilika káplánja fog igét hirdetni. A mi egyházközségünk január 20-án, csütörtökön ad otthont az ökumenének. Ezen a napon szintén 18 órakor lesz Istentisztelet a Kerektemplomban, ahol Ágoston Csaba, református lelkész fog igét hirdetni. A részletes program megtekinthető a faliújságon, honlapunkon és facebook oldalunkon is. Mindenkit szeretettel várunk!
4.Január 18-án, kedden este 6 órakor imaóra lesz a Mindszenty Iskola Aulájában. Szeretettel várunk mindenkit!
5.Január 23-án, vasárnap a Belvárosi templomban gyóntatás lesz a fél 11-es szentmise alatt.
6.Január 23-a az Isten Igéjének vasárnapja. Ezen a napon a szentmisék után szívesen megáldjuk mindazok szentírását, akik azt magukkal hozzák!

A Szent Anna templomban:

a)A Kerektemplom ifjúsági kórusa szeretettel várja a jelentkezőket. Jelenleg elsősorban énekesekre lenne szükség, de szeretettel fogadunk mindenkit, aki szívesen csatlakozna. Jelentkezni lehet a sekrestyében, vagy Szalma Balázsnál.

A Szent Péter és Pál templomban:

a)A Szent Péter és Pál templom kórusa szeretettel várja új tagjait! Jelentkezni lehet a szentmisék után a sekrestyében vagy Gyurácz-Németh László kántornál.
b)Szeretnénk a Belvárosi templomban is Rózsafüzér-társulatot alapítani. Szeretettel várjuk mindenki jelentkezését, aki szívesen vállalja, hogy naponta elimádkozza a Szűzanya imádságát vagy legalább a rózsafüzér egy tizedét. Jelentkezni lehet a sekrestyében