Heti Hirdetés

Jelentkezés a táborba

• A hét jeles napjai:
Hétfő: Gonzága Szent Alajos szerzetes
• Plébániánk irodáján a személyes ügyintézés szünetel. Kérjük, hogy hivatalos ügyben írjanak e-mailt a plébánia email címére, vagy hívják a plébánia telefonszámát az irodai ügyelet ideje alatt. Miseszándék kérésére és egyházi hozzájárulás fizetésére a szentmisék előtt és után is van lehetőség a sekrestyében.
• Június 21-én, hétfőn az esti 6 órai szentmisét közösségeinkért ajánljuk fel.
• Idén is lesz hittantábor augusztus 9-től 13-ig Leányfalun. Lesz kézműveskedés, akadályverseny, tábortűz, vetélkedők, strandolás, bátorságpróba, kirándulás és természetesen sok játék. A tábor költsége 28.000 Ft. Jelentkezni IDE KATTINTVA lehet.
• Június 27-től a nyári miserendünk lesz érvényben, tehát jövő vasárnap már NEM lesz 11 órai szentmise!
• Megjelent egyházközségi újságunk, az Élő Sziget júniusi száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető honlapunkról.
• 5 napos programsorozatot szervezünk a Belvárosi templom búcsújához kapcsolódóan, június 25-29-ig, amely szerint:
● Június 25-én, pénteken ünnepélyesen fogadjuk Szent Péter és Szent Pál apostolok ereklyéit a Belvárosi templomban, az esti 7 órai szentmisében, a mise végén pedig elimádkozzuk a szentek tiszteletére a Szent Péter és Pál litániát.
● Június 26-án, szombaton filmklub lesz a Belvárosi plébánián délután 17 órától, amelynek keretében megnézzük a Péter, a kőszikla című, Szent Péterről szóló film 1. részét.
● Június 27-én, vasárnap 10.30-kor ünnepélyes búcsúi szentmise lesz Szent Péter és Szent Pál apostolok tiszteletére a Belvárosi templomban, amelynek keretében ereklyehódolatot is tartunk. A szentmise után megáldjuk a felújított Belvárosi plébániát, majd a templomkertben rövid agapéra hívjuk a testvéreket.
● Június 28-án, hétfőn délután 17 órától ismét filmklub lesz a Belvárosi plébánián, a Péter, a kőszikla c. film 2. részének vetítésével.
● Június 29-én, kedden, Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepén, egyben a Belvárosi templom búcsúnapján ünnepélyes szentmise lesz este 7 órakor, amelynek végén elbúcsúzunk az ereklyéktől.
Szeretettel várunk mindenkit a búcsúi imádságokra, programokra!